Performance with Passion

Het creëren van een toegevoegde waarde voor onze klanten is onze dagelijkse passie en focus. Om dit te bereiken houden we ons aan de volgende 3 principes. 

Veiligheid

Voor ons staat veilig werken en het creëren van een veilige en schone werkomgeving bovenaan. Wij houden ons daarbij aan een zeer consistente en een allesomvattende aanpak, waar elke werknemer zich aan houdt. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en services door helder geformuleerde kwaliteitsstandaarden en processen. In de tussentijd ontwikkelen wij onze systemen en processen steeds verder, waardoor ze altijd voldoen aan de eisen voor veilig werken. 

Partnerschap

Velen praten over partnerschap - wij doen het en is het realiteit. Bij alle medewerkers staat de klant centraal. Samen met onze klanten ontwikkelen we nieuwe ideëen. Wij staan dicht bij onze klant en werken samen om doelstellingen te bereiken. Op deze manier creëren we een succesvolle, transparante en vertrouwensvolle relatie met elkaar. 

Productiviteit

Vanwege onze wereldwijde aanwezigheid kunnen wij onze klanten overal ondersteunen. Daarbij houden wij continu rekening met de behoefte van de lokale markten. Wij investeren in de ontwikkeling van duurzaam geproduceerde producten. Wij verhogen voortdurend met onze verbeteringsprocessen, de kwaliteit en efficiëntie van onze producten en diensten. Ons vermogen om efficiënte oplossingen te ontwikkelen alsook innovatieve kracht zijn van cruciaal belang voor het concurrentievermogen van onze klanten.  

 


Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko