2019-04-15 Hünnebeck brengt bauma op 15 mei naar Nederland

Tijdens het evenement presenteert Hünnebeck in Nederland een selectie van de innovaties die op de bauma worden getoond. Hiertoe behoort uiteraard de nieuwe generatie MANTO- en RASTO TAKKO-wandbekistingen met nieuwe features die de handling voor de gebruiker aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen.

 

Ook kunnen bezoekers van het Hünnebeck-evenement kennismaken met nieuwe onderdelen voor het Hünnebeck Infra-Kit systeem voor bruggenbouw. De modulaire structuur van dit systeem biedt veel flexibiliteit en verkort montagetijden. Daarnaast wordt het EPS randbeveiligingssysteem. Met dit  veelzijdige en veelomvattende systeem benadrukt Hünnebeck de grote waarde die het bedrijf hecht aan een veilige werkomgeving.

 Ook de Topec- en TOPMAX-systemen staan op het Innovatieprogramma. Bovendien worden de deuren van het bedrijf opengesteld voor een kennismaking met de engineerings- en constructieafdeling.

 Het ‘Hünnebeck brengt bauma naar Nederland’-evenement wordt op 15 mei gehouden op de Hünnebeck-locatie aan de Kwartelweg 6 in Klundert. De inloop is om 11.30 uur en het programma loopt verder de gehele middag door. Aanmelden voor het evenement kan eenvoudig via de website.Contact

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko