Nieuws van Hünnebeck

Hier kunt u zich informeren over het laatste nieuws van ons bedrijf en over interessante gebeurtenissen.

Kies een categorie

2019-02-27 Hünnebeck op bauma 2019

Tijdens bauma 2019 (München, 8 – 14 april) presenteert Hünnebeck een groot aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bekistingen, steigers en veiligheidssystemen. Naast de klassieke productrange speelt dit jaar de digitalisering een belangrijke rol. Potentiële klanten kunnen kennismaken met de digitale producten van het bedrijf voor een veilige en eenvoudige ondersteuning van bouwprocessen en een kijkje nemen in de virtuele wereld van bekistingsprojecten.

2018-01-22 BrandSafway kondigt overname aan van Venko Groep BV

Brand Industrial Services Inc., bekend onder de naam BrandSafway, maakt de overname bekend van Venko Groep BV, een portefeuillebedrijf van Mentha Capital, met ingang van 1 januari 2018. Vanaf dan zal het bedrijf gaan opereren als Venko, A BrandSafway Company en onderdeel uitmaken van de Brand Energy & Infrastructure Services (Brand) organisatie in Europa.

2017-10-12 Fusie Brand Energy & Infrastructure Services en Safway Group

Op 22 juni 2017 hebben Brand Energy & Infrastructure Services en Safway Group hun eerder aangekondigde fusie afgerond. Door de samenvoeging wordt een wereldwijd toonaangevende aanbieder gevormd voor wereldwijde industriële, commerciële en infrastructurele diensten. 

2016-02-25 Bauma 2016: Performance with Passion

Performance with Passion

Onder het motto "Performance with Passion" zal Hünnebeck haar innovaties op het gebied van bekistingen, steigeris en veiligheids producten laten zien op de Bauma 2016. Andere hoogtepunten zijn de product- en projectgerelateerde services, die populair zijn bij de klanten. Zoals op iedere BAUMA tot nu toe kunt u ons weer vinden in hal A2 op stand 248. 

2015-10-14 Geslaagde studiedag in Ratingen

14 oktober heeft de studiedag van Hünnebeck in onze demohal in Ratingen plaats gevonden. De deelnemers werden daar getrakteerd op een uitleg door Peter Rijnbeek over de update van de richtlijn steigers en een uitleg over de nieuwe richtlijn bekistingen en ondersteuningen, die onlangs op de Komat gepresenteerd is.

2015-10-09 Hünnebeck vernieuwt webshop voor gebruikt materiaal

Sinds enkelde dagen presenteert Hünnebeck op www.used-forms.com haar nieuwe en uitgebreide webshop voor gebruikte bekistings- en steigermaterialen uit eigen voorraad.

2014-06-24 Hünnebeck is back

Met ingang van 16 juni 2014 heeft Harsco Infrastructure haar naam gewijzigd in Brand Energy & Infrastructure Services. Tevens is de handelsnaam Hünnebeck geregistreerd, als onderdeel van Brand Infrastructure Services B.V.

2014-06-16 Onze nieuwe naam: Brand Energy & Infrastructure Services

Harsco Infrastructure gaat verder onder de naam Brand Energy & Infrastructure Services. Deze naamswijziging vloeit voort uit de overname in november vorig jaar door Brand Energy & Infrastructure Services. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in specialistische diensten voor de energie-, infrastructurele- en industriële sector.

2013-11-26 Samenvoeging Brand Energy & Infrastructure Services en Harsco Infrastructure in nieuwe onderneming van 3 miljard dollar

Brand Energy & Infrastructure Services, Clayton, Dubilier & Rice en Harsco Corporation hebben vandaag de voltooiing afgekondigd van de transacties die resulteren in de samenvoeging van de divisie Harsco Infrastructure met Brand. CD&R-fondsen houden een meerderheidspositie in de nieuwe onderneming, die zal opereren onder de naam Brand Energy & Infrastructure Services en ongeveer 3 miljard dollar aan pro forma omzet zal genereren.

2013-11-21 HARSCO introduceert steigerslot

Het nieuwe steigerslot van HARSCO vergroot de veiligheid. Het is een effectief middel om duidelijk te maken dat de steiger nog niet gereed is. Ook kan het steigerslot als inklimbeveiliging dienen.


Contact

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko