Nieuws van Hünnebeck

Hier kunt u zich informeren over het laatste nieuws van ons bedrijf en over interessante gebeurtenissen.

Kies een categorie

2019-12-09 Nieuwe algemeen directeur Hünnebeck Benelux

Met ingang van 6 januari 2020 treedt Arjan Verhoef aan als algemeen directeur van Hünnebeck in de Benelux. Arjan volgt Kees de Bont op, die per 1 januari zijn Hünnebeck carrière voortzet als  Application Engineering Director van Noord-oost Europa.

2019-10-31 Hünnebeck levert TOPMAX tafelbekisting voor drinkwaterreservoir

Fraai verscholen op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei ligt Putten. Hier bouwt Salverda Bouw in opdracht van waterbedrijf Vitens een nieuw drinkwaterreservoir. Voor het in het werk te storten dek van het reservoir maakt het bedrijf gebruik van de TOPMAX tafelbekisting van Hünnebeck.

2019-10-31 Hünnebeck EPS biedt maximale zijdelingse randbescherming

Het werken aan randen van gebouwen brengt tijdens de bouw een bijzonder risico met zich mee. Hier is een robuuste en betrouwbare beveiligingsvoorziening vereist, die voldoet aan alle eisen aan de veiligheid op het werk. Hünnebeck heeft hiervoor het nieuwe Hünnebeck EPS systeem geïntroduceerd, dat overtuigt met hoge functionaliteit, eenvoudige montage en flexibele toepassingsmogelijkheden.

2019-07-08 Hünnebeck ondersteuningen voor West Beat

West Beat, de nieuwbouw die aan de Amsterdamse Lelylaan wordt gerealiseerd, is een nieuwe hotspot in de Westelijke ringzone van Amsterdam met een kloppend hart voor ondernemen, cultuur en verblijf. In totaal komen hier 150 woningen, 3.500 m2 werkruimten, horeca, podium en 117 parkeerplaatsen.  Meest opmerkelijk zijn de vele bogen die het gebouw kenmerken. De bouw wordt gerealiseerd door Heddes Bouw & Ontwikkeling dat voor al het ondersteuningswerk vertrouwt op Hünnebeck.

2019-07-08 Hünnebeck Innovatie Event

Op 15 mei vormde Klundert hét centrum van de bekisting- en ondersteuningswereld. Bezoekers van het Hünnebeck Innovatie Event konden hier kennismaken met de meest recente noviteiten voor bouw en infrastructuur. Het evenement was een iniatief van Hünnebeck dat klanten, partners en anderen die de Bauma niet konden bezoeken, te informeren over de nieuwste producten voor verbeterde efficiëntie, verhoogd montagecomfort en verkorte arbeidsduur.

2019-07-04 Hünnebeck breidt succesvol Topec DH vloerbekistingssysteem verder uit

Hünnebeck  heeft het succesvolle Topec vloerbekistingssysteem uitgebreid met het type Topec DH. Hiermee  speelt het bedrijf in op de marktvraag naar vloerbekistingsystemen met valkopsysteem. De Topec DH, die is gebaseerd op het in de praktijk bewezen paneelontwerp, omvat een lichtgewicht aluminium drager, geavanceerde valkop en flexibele passtukken.

2019-07-01 Hünnebeck Multi-Mover vereenvoudigt horizontaal transport van bekistingen

Hünnebeck heeft onder de benaming Multi-Mover een nieuwe elektrische transportwagen voor het horizontale vervoer van bekistingen op de markt gebracht.

2019-04-17 Hünnebeck combineert efficiency en veiligheid voor nieuwbouw The Don

In Amsterdam Nieuw-West ondergaat het Osdorpplein een grootscheepse metamorfose. Belangrijk onderdeel van deze upgrade is The Don, een nieuwbouwproject met woningen, commerciële ruimte en parkeergarage en fietsenstalling die in opdracht van IC Netherlands door Smit’s Bouwbedrijf wordt gerealiseerd. Voor de ruwbouw vertrouwt het bedrijf op de bekistingsoplossingen van Hünnebeck. Snelheid, efficiency en veiligheid gaan daarbij hand in hand.

2019-04-15 Hünnebeck brengt bauma op 15 mei naar Nederland

Ieder drie jaar wordt in München de bauma georganiseerd. Een bouwevenement dat wereldwijd aanzien geniet. Tal van Nederlandse bouwprofessionals reizen dan ook binnenkort naar het Zuiden van Duitsland om kennis te nemen van de laatste bouwinnovaties. Ook Hünnebeck geeft hier nadrukkelijk acte de présence. Maar omdat niet iedereen naar de bauma kan, heeft Hünnebeck besloten om de bauma ook naar Nederland te halen. Op 15 mei a.s. organiseert het bedrijf in Klundert  het bauma-event.

2019-02-27 Hünnebeck op bauma 2019

Tijdens bauma 2019 (München, 8 – 14 april) presenteert Hünnebeck een groot aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bekistingen, steigers en veiligheidssystemen. Naast de klassieke productrange speelt dit jaar de digitalisering een belangrijke rol. Potentiële klanten kunnen kennismaken met de digitale producten van het bedrijf voor een veilige en eenvoudige ondersteuning van bouwprocessen en een kijkje nemen in de virtuele wereld van bekistingsprojecten.


Contact

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko