Sterk team - grote prestaties

Al 85 jaar staat de bekistingsproducten en dienstverlening van Hünnebeck garant voor kwaliteit, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid.

Hünnebeck biedt de klant een zeer uitgebreid pakket aan bekistingen (wandbekistingen en vloerbekistingen) en ondersteuningen. Hünnebeck levert oplossingen voor het gehele bouwproces, vanaf de fundering tot en met de laatste afwerking. Het uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor vrijwel alle bekistingsprojecten. Voor woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele werken. Voor strakke gevels en ronde vormen. Voor grote en kleine projecten.

Hünnebeck is als handelsnaam onderdeel van Brand Infrastructure Services B.V., een werkmaatschappij van Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

Brand Energy & Infrastructure Services is actief in 30 landen en is toonaangevend als dienstverlener in de industrie en bouw. BRAND is al decennia lang een gerenommeerde partner voor onder meer isolatie, access (steigerbouw, hoogwerkers, hefsteigers), tracing, fireproofing en offshore services.

Brand Energy & Infrastructure Services werd in 1961 in Chicago opgericht als isolatiebedrijf. In de jaren 70 en 80 werden de activiteiten uitgebreid met steigerbouw. Door een verdere uitbreiding van het dienstenpakket groeide BRAND in de jaren 90 naar een multidisciplinaire organisatie. Voornamelijk in Noord-Amerika ontwikkelde BRAND zich tot een toonaangevende industriële dienstverlener. 

Het laatste decennium is de organisatie sterk gegroeid. In november 2013 volgde de overname van Harsco Infrastructure, één van de divisies van Harsco Corporation.


Contact

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Schweiz
Slovensko