Onze bedrijfsgeschiedenis: schat aan ervaring

2015

Hünnebeck Deutschland GmbH neemt de bekistings- en steigerafdeling van Hans Warner GmbH over. Al sinds 1954 was Hans Warner handelspartner voor Hünnebeck systemen in Noordrijn-Westfalen.

2014

Op 16 juni wordt de organisatienaam gewijzigd in Brand Energy & Infrastructure Services. In Nederland wordt Hünnebeck als merknaam geregistreerd als onderdeel van Brand Infrastructure Services B.V. De merknaam Hünnebeck staat garant voor hoge kwaliteit en een breed assortiment aan bekistings- en ondersteuningsproducten. Specifiek voor de directe verhuur en verkoopactiviteiten van bekistingen en ondersteuningen wordt de handelsnaam Hünnebeck gebruikt.

2013

De onderneming Harsco Infrastructure, waar Hünnebeck in de tussentijd tot behoort, wisselt van eigenaar en wordt met Brand Energy & Infrastructure Services, Inc. gevestigd in Kennesaw, Georgia, samengevoegd. Daarmee ontstaat een van 's werelds toonaangevende leveranciers van de bouw en de industriële dienstverlening voor de energiesector en de infrastructuur.

1989

Het modulaire steigersysteem MODEX met het knooppunt wordt geïntroduceerd als ondersteunings- en gevelsteiger.

1971

Hünnebeck ontwikkelt de eerste ruwe bekisting.

1959

Hünnebeck brengt het eerste ramensteiger op de markt.

1929

Dr. Emil Mauritz Hünnebeck richt in 1929 in Essen het bedrijf Rautennetz GmbH op. Het bedrijf hield zich bezig met het ontwerp en fabricage van de door de oprichter ontwikkelde roosters. Hiermee begint het verhaal van Hünnebeck. In 1961 werd het bedrijf bekend als Hünnebeck GmbH


Contact

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko